Grundare

Företaget grundades 2015 som Fotbollsvisionen BTE handelsbolag av Patrik Nilsson och Emil Lindgren. BTE är en förkortning för "bredd till elit".

PATRIK NILSSON
(patrik@fotbollsvisionen.se)

Patrik är 27 år gammal och fungerar idag som ordförande i IFK Arvidsjaur FK. På dagtid arbetar Patrik även som lärare för ensamkommande flyktingbarn.

Under 2014 ledde han A-laget i IFK Arvidsjaur FK. Ett lag som fick stor uppmärksamhet i både SVT, Aftonbladet och lokala medier för framgångarna på fotbollsplanen och integration i samhället. Laget gjorde sin bästa säsong på 2000-talet. Efter säsongen lämnade Patrik för Skellefteå FF.

Patrik gjorde en säsong i division 2 med Skellefteå FF innan han vände hemåt för att återigen leda IFK Arvidsjaurs A-lag som just tagit klivet upp i division 3.

Tidigare har Patrik varit ungdomsansvarig inom IFK:s styrelse under flera år samt lett olika ungdomslag i föreningen. Han har även jobbat flera år inom skolan och prisades både 2012 och 2013 som årets ungdomsledare i Arvidsjaur. Under 2014 fick han ta emot pris som årets ledare i Norrbotten och även årets unga ledare på Eldsjälsgalan i TV4.

EMIL LINDGREN
(emil@fotbollsvisionen.se)

Emil är 24 år gammal och är idag vice ordförande i IFK Arvidsjaur FK. På dagarna arbetar han som gymnasielärare. Säsongen 2016 agerade han assisterande tränare till IFK Arvidsjaurs A-lag i division 3.

Han har varit fotbollsspelare i IFK Arvidsjaur FK under många år, och spelar i mån av tid även idag. Tillsammans med Patrik har han även tidigare lett ungdomslag i föreningen och de arbetar idag hårt med att strukturera föreningen efter Fotbollsvisionens tankar. Emil har även haft diverse styrelse- och tränaruppdrag i Moskosels IF.

Emil är diplomerad gymnasiekonom och har alltid haft ett stort intresse för företagande och är därför den som främst sköter om företagets hemsida, ekonomi och administration.